Skip to main content
Isännöintiliitto

Kuopion Talokeskus Oy valittiin vuoden 2023 ISA-yritykseksi

By 25.4.2024No Comments

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on jälleen vuoden tauon jälkeen valinnut vuoden ISA-yrityksen. ISA:n hallitus valitsi vuoden 2023 ISA-yritykseksi Kuopion Talokeskus Oy:n. Kuopion Talokeskus Oy palkittiin Taloyhtiö 2024-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 23.4.2024.

“Kuopion Talokeskus Oy on pitkäaikainen ja sitoutunut ISA:n asiakasyritys. Sen toiminnassa korostuvat asiakaslähtöisyys ja paikalliset asiakkaat huomioiva laadukas palvelumalli. Kuopion Talokeskus Oy on menestynyt erittäin hyvin ISA-auditoinneissa ja yritys huolehtii omasta henkilöstöstään ISA:n vaatimusten mukaisesti”, perusteli ISA:n hallitus Kuopion Talokeskuksen valintaa.

Kuopion Talokeskuksen toimitusjohtaja Jari Bolodin kertoo yrityksen ISA-historiasta ja yrityksen tavasta panostaa laatuun niin asiakastaloyhtiöiden suuntaan kuin oman henkilöstönkin suuntaan:

– Kuopion Talokeskus on saanut auktorisoinnin aikanaan 3.10.1989. Talokeskus on kouluttanut henkilöstöään jo noilta ajoita saakka. Katsottiin, että koulutus parantaa laatua ja tehostaa toimintaa. Kun henkilöstöä alettiin kouluttaa systemaattisesti, niin samalla haettiin ISA- auktorisointia. Kaikilla Kuopion Talokeskuksen isännöitsijällä on jokin isännöintialan tutkinto.

Kuvassa vasemmalta toimitusjohtaja Jari Bolodin ja vastaava isännöitsijä Sami Mörsky. Kuva: Juho Kuva.

– ISA-auditoinneissa tarkastellaan muun muassa yrityksen toimintatapoja, prosesseja ja toimintakulttuuria kokonaisuudessaan. Myös johtamiseen ja vastuullisuuteen liittyviä käytäntöjä tarkastellaan. Auktorisointi ”pakottaa” meidät tarkastelemaan omaa toimintaamme. Auktorisointi ja auditointi antaa uusia näkökulmia ja ajattelemisen aihetta, miten jokin asia voidaan tehdä yksikertaisemmin, nykyaikaisemmin ja laadukkaammin. Auditointi avaa hyvin silmiä siinä, missä me olemme hyviä ja missä asiassa meillä on kehitettävää. Näemme auditoinnin eräänlaisena kehityskeskusteluna. Samalla näen että, henkilöstö kokee auktorisoinnin positiivisena. Asioita tehdään yhtenäisesti ja yhdenmukaisesti. Uuden asian tullessa vastaan, pohditaan siihen yhdessä toimintamallit, protokollat ja muut yhteiset pelisäännöt. Toimintamallit pyritään aina myös dokumentoimaan, jatkaa Bolodin.

Tulevaisuuden näkymiä Bolodin avaa seuraavasti:

– Uskon että ISA-yritys-valinta antaa ennen kaikkea lisää buustia kehittää itseämme ja toimintaamme. Toivottavasti valinta antaa positiivista näkyvyyttä Kuopion Talokeskukselle ja koko isännöintialalle. Haluamme korostaa jatkuvan kouluttautumisen merkitystä vaativassa asiantuntijatyössä. Isännöintialasta kirjoitetaan harvoin mitään positiivista. On hienoa, että ISA-yritysvalinta tulee välillä maakuntiin. Uskon että Kuopion Talokeskuksen valinta vuoden ISA-yritykseksi lisää tietoisuutta ISA-auktorisoinnista sekä lisää isännöintialan arvostusta. Kun taloyhtiöitä johdetaan ammattimaisesti, se vaikuttaa positiivisella tavalla asumisviihtyvyyteen ja asuntojen arvoon. Asiakkaalle ISA-auktorisointi on merkki siitä, että taloyhtiön isännöinti on luotettavissa ja ammattimaisissa käsissä.

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry onnittelee Kuopion Talokeskus Oy:tä valinnan johdosta!

Lähde: ISA ry: https://www.isayhdistys.fi/vuoden-2023-isa-yritys-valittu/

Artikkeli Kuopion Talokeskus Oy valittiin vuoden 2023 ISA-yritykseksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.