Skip to main content
Kotitalolehti

Webinaari: Miten parannat lukitusturvallisuutta ja pienennät samalla kustannuksia?

By 25.3.2024No Comments

Kotitalon webinaarikevät jatkuu torstaina 4.4.2024 klo 17.00 Miten parannat lukitusturvallisuutta ja pienennät samalla kustannuksia? -webinaarilla. Turvallisuus ja kustannusten hallinta ovat nyt taloyhtiöiden arjessa ajankohtaisempia teemoja kuin koskaan, ja webinaarissa keskustellaankin iLOQin asiantuntijoiden kanssa siitä, miten taloyhtiön lukituksen voi uusia ilman investointia.

Kuulet webinaarissa vastauksen muun muassa siihen, mistä taloyhtiön päätöksentekijät saavat apua lukitushankkeiden suunnittelussa ja kuinka turvallisuus paranee kustannuksia samalla pienentäen. Lisäksi webinaarissa tutustutaan case-esimerkkinä Asunto Oy Munkkiniemen Kadettiin ja kerrotaan, kuinka taloyhtiön pääsynhallinta hoidetaan tehokkaasti ja turvallisesti remonttien aikana.

Webinaarissa aiheesta on puhumassa iLOQin myyntipäällikkö Ville Vehviläinen. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

iLOQ arpoo webinaarin osallistujien kesken viisi lippupakettia U18 jääkiekon MM-kisoihin! Kahden henkilön lippupaketit ovat Slovakia-Suomi -otteluun, joka pelataan Espoossa 26.4.2024.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

The post Webinaari: Miten parannat lukitusturvallisuutta ja pienennät samalla kustannuksia? appeared first on Kotitalo.